Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Riikka Eskuri

Olen Riikka Eskuri 40-vuotias puuseppä, kirjanpitäjä ja koiraohjaaja kouluttaja Raahesta! Koulutusohjaajan taipaleeni aloitin vuonna 2000. Olen omistanut bouviereita ja nykyään elämäni jakaa belgianpaimenkoira malinois uros Petri. Olen toiminut kouluttajana mm. valkeakosken kennelkerholla metsäjälki- ja käyttäymiskokeeseen valmisteleville kursseilla. Yksityistunteja olen tarjonnut koirakoille vuodesta 2005 saakka, Tampereella. 

Olen kouluttajana monipuolinen enkä koskaan jämähdä yhden ainoan opetusmetodin pauloihin. Kantapään kautta olen oppinut jotta jokainen koira on oma yksilönsä ja koiraan tutustumalla voidaan keksiä parhaimmat oppimismetodit. Toiselle koiralle maistuu nami ja toiselle taas lelu taikka kehu. Positiivisen opettamisen ja oppimisen muistan aina! Pidän ryhmät pieninä jotta voin keskittyä jokaiseen koirakkoon yksilöllisesti ja huomata ajoissa jos jotain ongelmia ilmenee. Kursseillani tehdään enemmän kuin luennoidaan. Pyrin selittämään harjoitusten lomassa miksi teemme tämän harjoituksen ja mihin se tähtää. Ainut mitä koirakoilta kurssille tullessa vaadin on iloinen ja positiivinen asenne!

Jos katsot, että voisin olla sinun koulutusohjaajasi tutustu kurssitarjontaan ja ota minuun yhteyttä! Takaan sinulle ja ystävällesi parasta osaamistani!

 

Koulutukset joita olen lähiaikoina käynyt:

 

Juha Korrin - tottisseminaari v. 2013

Juha Korrin - koiran itsetunnon kohotus seminaari v. 2014

Palveluskoiraliiton koulutusohjaaja koulutus v. 2014

Peltojälkikoulutus - Turun IDC v. 2015

Peltojälkikoulutus - Bouvier ry mm v. 2015

Juha Korrin - viettiseminaari v. 2015

Palveluskoirien leikityspäivät v. 2015

Jari Kantoluoto  yhteistyö- ja laumaviettikoulutus v. 2016

Nose work kurssi v. 2017

Rallytoko kurssi v. 2017

Esa Tapio pentujen leikitys ja tottelevaisuuskurssi v. 2018

Esa Tapio hallinta- ja laumavietti koulutus v. 2019

 

     

        

 

 

Ida Alho   

Koirat, koirat, koirat… 

Ne veivät sydämeni 20 vuotta sitten, kun sain ensimmäisen koirani, Bellan.

Kotona Orivedellä jaan arkeni avomieheni ja kolmen koiran kanssa. Sekalaiseen laumaani kuuluvat koirasusi, kanariandoggi mix ja malinois, jokainen on omanlaisensa persoona. Harrastus kokemuksia on kertynyt monenlaisia, mm. metsäjälki, nose work, rally-toko ja agility. 

 

Työn ohella opiskelen eläintenkouluttajaksi, haluankin jatkuvasti kehittää osaamistani ja aina voi oppia uutta. Aikaisemmalta ammatiltani olen matkailupalvelujen tuottaja, jonka kautta olen päässyt tutustumaan huskytarhan arkeen  ja valjakkoharrastukseen. 

Lämpimästi tervetuloa tunneille!

 

Esittely ja kuva tulossa...